ANKARA / ALTINDAĞ - Kutalmışbey Ortaokulu

Haz

Şampiyon olan sınıflarımıza madalyaları verildi.

Haz

8/A-B-C-D şubelerinde eğitim gören öğrencilerimizin bugün mezuniyet törenini gerçekleştirdik.

Tüm öğrencilerimize hayatlarında sağlık ve başarı diliyoruz.

Haz

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Törende emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz..

5.Sınıf öğrencilerimizin oldukça keyif aldığı bir geziydi.
Gezimizde öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Amaç: Kültürler arası iletişim, işbirliği

Gittiğimiz ülkeye uyum sağlamamız gerektiği, oranın kültürünü, dilini benimsememiz ve çabalayıp akademik başarı elde edebileceğimizi

anlatan bir program.

Okulumuz 7.sınıf öğrencileri ile Millet Kütüphanesini gezmeye gittik.
Gezimiz oldukça keyifli ve güzeldi.

Ara

Anadolu Medeniyetleri Müzesi. Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan bir tarih ve arkeoloji müzesidir.

Müzede , Anadolu'da yaşamış olan uygarlıklardan geriye kalan arkeolojik eserler kronolojik olarak sergilenmektedir.

Kas

Okulumuz başarılı öğrencileri ve sporcu öğrencilerimizin Kapadokya ödülü gerçekleştirdiğimiz gezimiz ile verildi.

Kas

Atamızı saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz..

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. Yıl dönümünde günün anlam ve önemini Okul Müdürümüz Sayın Göktürk TAŞDEMİR'in konuşmasıyla başladığı, öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı şiir, koro, tekil dans performansları ve orotoryo ile coşkulu bir kutlama programı gerçekleştirdik. Bizi yalnız bırakmayan velilerimize ve katkıda bulunan öğrencilerimize ile mesai arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliriz.

Ekm

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.