ANKARA / ALTINDAĞ - Kutalmışbey Ortaokulu

Ara

Kutalmışbey Ortaokulu 8.sınıflar Teknolojinin Yararları-Teknolojinin Zararları Konulu  Münazara Çalışmamız...

Ara

Kutalmışbey Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencilerimizle Anadolu Medeniyetleri Müzesini Gezdik.

Ara

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

8.Sınıf öğrencilerimiz ülkemizde üst düzey mesleki ve teknik eğitim veren okulların ilk sıralarında yer alan Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni gezdi. Okulla ilgili genel bilgilerin ardından atölyeler hakkında bilgi alan öğrenciler okulun eğitim ve staj imkanlarını öğrenme fırsatı yakaladı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. yılını ilk günkü coşkuyla kutladık.

Kutlamada emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim yılı Okul Temelli Mesleki Gelişim çalışmaları okulumuzda başladı. Okulumuz öğretmenleri ve Yıldıztepe Özel Egitim Uygulama Okulu öğretmenlerine rehberlik öğretmenimiz Hayrunnisa Çelik tarafından "Okulda Pozitif Disiplin" semineri verildi.

Ekm

Özel eğitim öğrencilerimizin gelişimini takip etmek amacıyla gerceklestirilen bireysel egitim toplantıları tamamlanmıştır. Katılım gösteren öğretmenlerimiz ve velilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Toplantımızda Okul Aile Birliği Başkan ve Yardımcısını, Denetim Kurulu Başkanını Seçmiş Bulunmaktayız.

Katılan Tüm Velilerimize Teşekkür Ederiz.

Eyl

Cumhuriyet'in 100.Yılında öğrencilerimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi' ni gezdi. Meclisin bölümleri, çalışma koşulları, görev tanımları, sembolik anlamları olan eşyalar, 15 Temmuz izleri olan yerlerle ilgili bilgilendirmeler öğrencilerin dikkatlerini çekmiştir. Meclis TV için röportaj veren öğrenciler gurur dolu bir gün geçirmiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programını kutladık.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Rehberlik Öğretmenimiz Hayrunnisa Çelik tarafından 8.sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik Liselere Geçiş Sisteminin tanıtıldığı  bilgilendirme semineri yapıldı.

Seminere katılan velilerimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü programını yaptık.

Okul müdürümüz Göktürk Taşdemir'in konuşmasıyla başlayan programda şiirler okundu, oratoryo gösterisi yapıldı. 15 Temmuz gazimiz Sayın Abdülaziz Güven yaptığı konuşmayla bizleri onurlandırdı.

Oryantasyon çalışmaları tamamlandı.

Aramıza yeni katılan 5.sınıf öğrencilerinin okula uyumunu sağlamaya yönelik çalışmalarımız tamamlandı. Öğrencilerimiz dersler, okulun bölümleri, okul kuralları konusunda bilgilendirildi. Tanışma etkinlikleriyle sınıf içi uyum sağlanmaya çalışıldı. Velilere uyum süreciyle ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

2023-2024 ÖĞRENCİ KULÜPLERİMİZ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZ