ANKARA / ALTINDAĞ - Kutalmışbey Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Dünya kadınlar günü kutlu olsun..

Bugün saat 10.10'da okulumuzda deprem tahliye tatbikatını gerçekleştirdik.

Kızlarımızı tebriz ederiz..

Şbt

8-D sııfından Cemre UKAN adlı öğrencimiz tekvandoda bronz ve altın madalya kazandı.

Öğrencimizi tebrik ederiz..

Şbt

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı okuma yarışmasının kazananını 12 Mart günü açıklayacağız.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

6.sınıflar arası düzenlenen bilgi yarışmasının kazananı 6-D sınıfı olmuştur.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz..

Ock

5. sınıflar arasında düzenlenen bilgi yarışmasının kazananı 5-C sınıfı olmuştur.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz..

Ock

Rehberlik servisimiz 8.sınıf öğrencileriyle birlikte Ankara Fen Lisesine motivasyon gezisi düzenledi.

Ara

Seda DUĞAN ve Kübra OĞUZ öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan, 20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası etkinlikleri öğrencilerimizin katılımlarıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ara

Yarışmayı 7-C sınıfı kazandı.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz..

Ara

21.12.2023 Okulumuzda öğrencilerimize ve velilerimize yönelik ilk yardım eğitimi verildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı faaliyetleri kapsamında seçilen en iyi afiş çalışmamız.

Ara

Kutalmışbey Ortaokulu 8.sınıflar Teknolojinin Yararları-Teknolojinin Zararları Konulu  Münazara Çalışmamız...