ANKARA / ALTINDAĞ - Kutalmışbey Ortaokulu

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEÇMELİ DERS İŞLEMLERİ

Sayın veliler 2022-2023 eğitim öğretim yılında okutulacak seçmeli derslerin belirlenmesi süreci başlamıştır. Seçmeli ders seçimi için velilerimize 2 yol sunmaktayız. Bunlar:

1- Aşağıdaki linkte sunulan dilekçenin  çıktısını alıp, doldurup, imzalayıp okula getirmeniz gerekir.

Seçmeli Ders Dilekçesi İçin Tıklayınız.

2- Online Formu doldurmak.

5. sınıf öğrencilerimizin doldurması gereken Google Form linki : TIKLAYINIZ.

6. sınıf öğrencilerimizin doldurması gereken Google Form linki : TIKLAYINIZ.

7. sınıf öğrencilerimizin doldurması gereken Google Form linki : TIKLAYINIZ.

NOT: Seçmeli ders işlemleri öğrencilerimizin gelecek sene görecekleri dersler için yapılmaktadır. Süresi içerisinde ders seçimi yapmayan öğrencilerin seçmeli dersleri okul yönetimince belirlenecektir.

Yayın: 16.01.2022 - Güncelleme: 16.01.2022 21:29 - Görüntülenme: 677